Introduktion till Komiform-planen

Så, nu är vi igång. Jag har ingen aning om när detta kommer att publiceras för tanken är att köra detta lite i smyg. Jag har alltså bestämt mig för att köra fem veckor på 5:2-dieten. En invägning på 105 kilo när man är förtio och lastbilschaufför bådar inte gott, och eftersom jag grunnat på detta ett tag nu så kör jag.

Startdatumet var egentligen i måndags. De säger att man på förhand ska bestämma sig för två lowcal-dagar och jag valde måndag och torsdag. I måndags började jag. Och vilken pina, jag hade ju i min enfald trott att jag skulle klara detta med havregrynsgröt som bas. Det går inte. Jag var konstant hungrig efter tre portioner fördelat under dagen. På kvällen hittade jag en påse Varma Koppen, Minestronesoppa. Det blev räddningen… Men jag klarade målet, 600 kcal eller mindre, jag landade på ca 580-590 totalt.Nu är det onsdag, jag har vägt mig igen men helnäck denna gång. 102 pannor blev det. Det ska ner. Men hur mycket återstår att se. Torsdag 27 februari är antingen del- eller slutmål beroende på hur jag känner då. Då har jag kört dieten i fem veckor. Funderingarna ligger som så att jag efter denna period utvärderar och känner efter hur jag ska göra. Vägning kommer att ske kontinuerligt under tiden och ett försök att höja aktivitetsnivån ska det också bli.

Idag har jag planerat lite bättre inför min nästa lowcal-dag, nummer två. Frukost och middag är ganska bra planerad, och det finns utrymme för mer att äta om det krävs.Men det tar vi i morrn!

%d bloggare gillar detta: