Dags igen då…

10335365_10201972675065127_136604863_oDriva har återigen kommit på att den motion jag ger henne inte räcker. Idag stack hon igen, hon hann precis vända och smita ut genom hundgårdsdörren innan jag stängde. Nu blir det koppel och en och en hund istället för allmän fösning utåt. En och en halv timme lite väl blev det denna gång. Nu ligger hon nybadad inlurad i en filt och hämtar igen sig. Det måste vara något i hästväg vad hon tar ut sig när hon kommer lös för även om jag cyklar en lång sträcka med henne så blir hon inte såhär slut. Fast det är klart, får hon bestämma helt själv så finns det säkert inga gränser, med den jaktlusten så är det full fart framåt tills något går sönder… Eller nästan då iallafall. Nån form av tracker ska jag köpa och ha på henne, men den marknaden är stor och luddig. Jag letar för fullt efter en som står i stand-by tills den verkligen behövs – och den ska bara lämna position på förfrågan. Nån som vet av något liknande? Om inte annat fortsätter jag leta, för en sådan jag vill ha ska kunna sitta i halsbandet på dem ”för jämnan” och laddas kanske en gång i veckan. När jag sen via telefonen begär en position så vaknar enheten och fungerar som… en gps-tracker helt enkelt. Men med tanke på hur hundarna ser ut när de kommer hem så bör de vara rätt ordentligt skyddad för väta och annat…

Återkommer med fakta om jag hittar något.

%d bloggare gillar detta: