Glad jävla morsdag!

Idag är jag bittrare än  på länge, flera dar faktiskt. Därför att idag sitter det en massa barn ute i landet och har ont i magen och skuldkänslor över att de inte kan eller får uppvakta sin mor. Den mor som kanske övergett dem, som svikit och misshandlat dem både fysiskt och psykiskt. Men det är barnen som känner skam och skuld! Stackars barn, jag önskar jag kunde hjälpa dem. Att de kunde få komma till någon som behövde dem, som var förmögen att älska dem med hela sitt väsen.

Tyvärr är det många som aldrig kommer att få uppleva den känslan, andra kommer att upptäcka vad som är fel långt senare.
HIPPHIPPHURRA till alla er, det är ni värda!

Och nej, jag tänker inte såga morsdag helt. Känslan lever och finns där, det ser jag på alla fina inlägg som skrivs på Facebook. Jag avundas er litegrann, men bara lite. Men i allt ert fina ber jag er tänka en stund på dem som inte får uppleva det ni har.
Tack.

Post navigation

%d bloggare gillar detta: