Lowcal-dag 8 – dag 25

Frukost; yoghurt och hallon – 165kcal. Middag lutar åt en potatis-/grönsaksblandning och… Fläskfilé! Igen… Jaja, det är ju bra mat, men jag tror jag ska variera lite och testa med kycklingfiléer på måndag. Lite wild’n crazy sådär. Menmen det visar sig. Återkommer.

Middag då, potatisblandningen à 250g (200kcal) och 100 gram fläskfilé (100kcal). Totalt idag alltså 465kcal vilket blir ett bra kvällsmål på resten. Och det bästa av allt, idag har jag inte varit så förbaskat hungrig heller. Och det är skönt, jag gillar inte att vara hungrig!

Nu, kvällsmål intaget. 2dl fruktjuice (70kcal) och tre skivor Wasa Delikatess (90kcal). Inte mycket men jag räknar kallt med jobb inatt så det är inte så länge tills jag får äta igen. Det blev ett överskridande med 25kcal, men det kan jag leva med. Hursomhelst är ytterligare en lowcal-dag till ända och jag är glad för varje sådan som jag klarar utan större åthävor.

%d bloggare gillar detta: