Lowcal-dag 9 – dag 29

Idag är det inte kul. Skippade frukost helt och hållet, åt min första mat vid 17-tiden. Inte ok, det vet jag men det är svårt att få det att lira med jobbet.
Middag blev iallafall Felix potatismos, ca 400gram och det gav 260kcal. Till det ICA’s köttbullar, ca 100gram och 230kcal. Totalt alltså 490kcal till middag. Så stabbigt har jag aldrig ätit på en lowcal-dag förut!
Kvällsmålet gav 200gram juice, 70kcal. Och till det två hårdbrödskivor, 60 kcal. Summa 130kcal.

Totalt på dagen har jag alltså ätit 620kcal. Lite för mycket kanske, men eftersom jag fortfarande är hungrig så anser jag att om jag klarar mig på detta så är det ok. Fortfarande är det ju så att jag siktar på 600kcal per lågkaloridag men om jag räknar på det så ska intaget ligga på ca 670. Och blir det för rigoröst så är chansen större att jag skiter i det, så dessa marginaler får finnas.

En skidtur har det blivit förutom kortpromenader med hundarna. Fy fan vilket före, det får nog bli minusgrader innan jag klämmer lagg igen!

%d bloggare gillar detta: