Photogenique (a.k.a Ursäkta min franska)

Hur längesen är det inte som jag lade upp några nya bilder här? Det knäpps bilder till höger och vänster nu med mobilerna, men många faller i glömska långt innan man fått ner telefonen i fickan igen. Säkert är det många av er som önskar att dessa gjort likadant, men där sket det sig storligen: Äntligen, minst lika intressant som en avlägsen Facebookväns bilder från senaste sparesan: jyckarna!

 

Först ut, den alltid lika engagerade Vilja! Tjänstledig älghund, har nu ett vikariat som mattfluffnerläggare. Funkar finfint, intygar hon. (Lite av deppet kommer sig av att hon är i höglöp, precis som Driva är och som Lisa nyss varit. Livet som hundägare…)
IMG_2866

Måste ju bara visa att hon faktiskt kan sitta upp också, såhär alert blir hon när man skramlar med en tom matskål:
IMG_2869


Driva, min Driva. Just nu finns det då alls ingen som förstår hur missförstådd hon är. Mitt i höglöpet, omgiven av bara tikar. Helt meningslöst alltså. Suck…
IMG_2861

En enda bild bjöd hon på där inte allt såg ut att vara käpprätt åt… Tur att det är på övergående!
IMG_2864

Lisa är så här glad åt att hon gått in i en lugnare period =)
IMG_2874

Men så berättade jag att hon måste ju iallafall umgås med de två andra i detta skick ett tag till, och då sjönk mungiporna igen…
IMG_2870

Ja ni, så kan några ögonblick gestaltas. Om inte annat så har jag väldigt kul när jag ska ta bilderna, det är ganska fantastiskt vilket utbyte man har med de fyrfota om man verkligen tar dem till sig.

%d bloggare gillar detta: