Snart helg igen

De säger ju det om veckan att de är de fem första dagarna som är värst, sen går det lättare igen. Så är det nog, men jag har ju sedan ett tag tillbaks förmånen att få ha det bra även på vardagarna. Jag trivs riktigt bra på mitt nya jobb, jag har bra kollegor och får köra en bra bil. Både bra som arbetsredskap och som arbetsplats vilket inte alltid är fallet. Nu går jag på en morgonvecka, så nu får jag återigen se solen gå upp istället för ner. Det är bättre att få jobba sig in i dagen än ut ur den, allt går mycket lättare när man följer med ljuset.

Helgen har varit bra. Jag har rastat lite jyckar, de verkar ha samlat på sig lite jaktlust under sommaren. Med den konstelation av hundar jag har nu så kan det nog bli svettigt oavsett det handlar om älg, räv, rådjur eller hare. Driva är på topp tror jag, kanske inte konditionsmässigt men i fråga om lust. Vilja verkar piggare än vanligt hon också så även där ska det bli spännande att se vad som händer.

Pojkarna har varit här båda två i helgen så det har handlat om pizza och tv-spel mycket, åtminstone för dem. Det gör gott för humöret att se de där två ilag, de har verkligen kul tillsammans.
Till veckan drar björnjakten igång, undrar hur länge tilldelningen räcker i år? De har ju dessutom minskat lite på antalet sen i fjol, så jag undrar..? Jaja, det visar sig.

Hare Gott!

%d bloggare gillar detta: