Söndag eftermiddag

Ja ni, vad fan ska man säga? Att folk inte är som folk är ju ett understatement som heter duga. Att det bland folk finns guldkorn är däremot ingen överdrift. Lite av de erfarenheter man samlar på sig genom livet klarar man sig bättre utan. Samtidigt så kan jag inte tycka att det är fel att ha grundinställningen att omgivningen vill en gott. Det måste vara skittungt att varje dag vakna upp och fundera på hur man ska bli klådd just idag. Eller att för den delen starta dagen med att räkna ut hur man bäst kan jävlas med nån. Men så har jag för längesedan konstaterat att det är inte konstigt att vi har problem på det globala planet när det verkar vara så svårt att uppföra sig på det lokala…

Jaja, detta om detta. Jag har haft en bra helg på Galhammarudden. På lördag ställde jag ut Driva med god – näe, ovärdelig – hjälp av Lina. Resultatet lovar gott, men nu skiter jag i utställningar ett tag för nu ska det koncentreras på jakt. Söndagen bestod i två arbetspass, ett åt Bergs IK och ett åt kennelklubben. Mest hela dagen har därför spenderats där nere. I gott sällskap också, jag och Nils har löst många världsproblem idag. Nils är två år, men är på god väg mot det tredje. Den lille killen kan verkligen rätta till saker och ting, och jag tror baske mig han har saknat mig lika mycket som jag honom. Det kompenserade vi nu med flera timmars bus och stoj medans mamma fick pyssla med lite annat!

Freddy har varit här hela helgen, och det värmer gott. Det är mycket hans förtjänst att allt ändå går så pass bra som det gör just nu. Go’pojken… Jaja, vi ska se om det går att prata till sig nån fler övernattning nu i veckan, men det lär visa sig.

Nä ni, bäst att ladda för en veckas arbete igen. Det gör sig inte själv att sala ihop slantarna…

 

%d bloggare gillar detta: