Lowcal-dag 10 – dag 33

Nu äntligen – fem veckors 5.2-diet avklarad. Och ska jag vara ärlig trodde jag inte att jag skulle orka med allt stök, där i mitten nånstans kände jag att jag var nära att ge upp. Men jag höll ut. Ända tills det blev dags för middag idag, då åt jag som vanligt. Men om jag ska sammanfatta så funkar det. Jag har gått ner nånstans mellan tre och fyra kilo vilket måste anses som rimligt då jag är urusel att tänka på vad jag äter på veckorna. Jag vräker i mig, okynnesäter rent av! De flesta  sajter som rekommenderar metoden säger att man tappar ett kilo i veckan, men läser man lite mer noggrannt så heter det inne i texten ”upp till ett kilo i veckan”. Alltså har jag nått målet. Och det bästa är kanske att jag ser på mat på ett lite annorlunda sätt nu. De där monstren som heter kalorier har en hel del kompisar som också spelar rätt stor roll.

Nu tänker jag inte köra längre enligt någon diet utan nu ska sunda förnuftet få råda. Jag har satt upp ett mål som inte är offentligt och jag ska på enklaste vis försöka ta mig dit. Delavstämning igen runt den sista mars och målet ska vara nått i slutet av april. Annars går jag tillbaks på 5.2 igen, det är det värt helt enkelt!

Ja, näe,,, det var nog allt. Jag säger som annars, är det nått ni funderar på och som jag rimligtvis kan hjälpa till med så får ni fråga.

%d bloggare gillar detta: