Lowcal-dag 3 – dag 8

Japp, frukost… ICA’s bärmix, ca 200g och 92kcal tillsammans med den naturella yoghurten, 200g och 90kcal. Vikten har stått stilla eller tillochmed ökat lite, men det kan lika gärna bero på dåliga rutiner runt vägningen. Jag gör ett nytt försök i övermorgon onsdag igen men bokför även senaste uppmätta. Återkommer om middagen.

Jag gjorde en knapp halvmil på skidor idag också, det blev en sväng på sjön tillsammans med Driva.

Och så blev det en promenad med Vilja, vi gick fram på skolan och mötte Freddy.

Nu har jag räknat på middagen. Samma grönsaksblandning som sist, Zanju-mixen – 225 gram och ca 80 kcal. Till det blir det ca 170 gram fläskfilé, vilken landar på 180 kcal. Totalt blir middagen då 260 kcal och då har jag utrymme för någon spisbrödskiva och något till kvällen också. Fan, man börjar låta som ett proffs nu ;o)

Det kommer nog en sammanfattning av dagen så småningom också.

Och så sammanfattar jag;
nu har jag ätit middag, det blev ungefär som tänkt. Såhär på kvällskvisten så har jag 100 kcal kvar och då blir det två deciliter fruktsoppa. Allt har fungerat nästan bättre än förväntat då jag har åkt skidor och tagit promenader på en lowcal-dag vilket inte riktigt är meningen. Bakläxa där, men samtidigt gäller det ju att sysselsätta sig så man inte går och funderar på mat hela tiden. Jaja, så är det. Det tar ett tag att komma på hur man ska lösa allt, och det är väl det som är lite av utmaningen.

 

%d bloggare gillar detta: